Vapauta Lapsi Itsessäsi

Maria Magdalena sydämessäni/ Nais- ja miesenergian tasapainottaminen

Rauhanpyörän rakentaminen

Esitelmät ja
Seminaarit

Suosituksia
Koulutuksista

Vapauta Kristus Maria Sydämessäsi

Kurssi perustuu omiin kokemuksiini ja James Twymanin kirjoittamaan kirjaan "The Secret of the Beloved Disciple". Olen kääntänyt tämän kirjan suomeksi. Se on ilmestynyt nimellä "Opetuslapsen Salaisuus" ja sen on julkaissut Delfiini Kirjat, www.delfiini.fi

Kurssin sisältö ja tavoite
Kurssilla käsitellään nais- ja miesenergian tasapainottamista. Jokaisessa miehessä ja naisessa on mies- ja naisenergiaa, koska Jumala loi ihmisen omaksi kuvakseen, mieheksi ja naiseksi. Naisenergiaa ei ole viimeisen 2000 vuoden aikana kuitenkaan noteerattu juuri lainkaan. Tämän vuoksi juuri naisenergian esilletuominen ja vahvistaminen on jokaiselle tärkeää, niin miehille kuin naisille.

Jeesuksen Äiti Maria ja Jeesuksen opetuslapsi Maria Magdalena ovat naisjumaluuden tuoneet esille hyvin selkeästi. Juuri Maria Magdalenan elämän tutkiminen avaa monia ovia. Olen pappiskoulutuksessani tutustunut moniin kirjoihin, jotka kertovat hänestä.

Ensimmäisenä päivänä kerron aamupäivällä kirjallisuudesta koskien Maria Magdalenaa ja Jeesusta sekä omista kokemuksistani.

Iltapäivällä suoritamme yhdessä feminiinisen ja maskuliinisen energian tasapainottamisseremonian käyttäen apuna pyhiä öljyjä: Nardus ja Frankinsensi

Iltapäivällä ryhmässä jaamme kokemuksiamme.

Toisena päivänä kerron aamupäivällä kääntämästäni kirjasta "Opetuslapsen Salaisuus" ja omista kokemuksistani. Jaamme myös kokemuksiamme

Iltapäivällä kerron Rauhanpyörästä ja teemme Rauhanpyörämeditaation esittäen yhdessä Rauhanrukoukset.

Kurssin kesto
Viikonloppuna yht. 16 tuntia (suggessa 4 oppituntia yhteenmenoon on 3 täyttä tuntia), aika esim. klo 10-13 ja klo 14-17.

Kurssin opetusmenetelmä
Kurssilla käytän suggestopedistä opetusmenetelmää. Siihen sisältyy musiikkia, kaunista opetusmateriaalia, liikehdintää, rentoutumista ja mukavaa yhdessäoloa.

Kurssin hinta
Sopimuksen mukaan

Tutustu sivuillani kohtaan "Maria Magdalena" sekä artikkeleihin näillä sivuillani:

Sivut perustettu 9.9.1999
maria magdaleena