Vapauta Lapsi Itsessäsi

Maria Magdalena sydämessäni/ Nais- ja miesenergian tasapainottaminen

Rauhanpyörän rakentaminen

Esitelmät ja
Seminaarit

Suosituksia
Koulutuksista

Vapauta Lapsi Itsessäsi

Vapauta Lapsi Itsessäsi -Oivallusten Tie!” -kurssi perustuu James Redfieldin kirjoihin Yhdeksän Oivalluksen Tie ja Kymmenes Oivallus ja niiden opaskirjoihin sekä omiin kokemuksiini. Kurssi sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneita omasta henkisestä kasvustaan ja haluavat auttaa muita oivallusten tiellään.

Kurssin tavoite
Kurssin tavoite on oppia tunnistamaan oma luovuus ja piilevät voimavarat, roolit ja piilostrategiat, pelot ja haavoittuvaisuus. Miten jaksaa paremmin ja saada voimia, joita ammentaa myös lähipiirilleen? Kurssi opastaa iloisemman ja luovemman elämän makuun.

Kurssin sisältö
Kurssilla jokainen tekee ideakartan omasta sisäisestä lapsestaan. Samoin käsitellään haavoittunutta lasta /pelkoja/ hallintadraamoja sekä sitä, miten vapautua omasta hallintadraamastaan.

Jos lapsi ei saa huomiota/energiaa/rakkautta lähipiiriltään, syntyy haavoittunut lapsi. Lapsi joutuu keksimään itselleen selviytymiskeinon eli hallintadraaman, jota hän toistaa mahdollisesti koko elämänsä ajan. Samaa näytelmää toistetaan energian manipuloimiseksi toisilta.

Valtioiden tasolla samat draamat johtavat eritasoisiin konflikteihin ja sotiin. Hallintadraamojen roolit ovat: pelottelija, kuulustelija, koppava ja minäparka.

Kurssin kesto
Intensiivikurssi (max 12 henkilöä) viikonloppuna yht. 16 tuntia, (suggessa 4 oppituntia yhteenmenoon on 3 täyttä tuntia), aika esim. klo 10-13 ja klo 14-17.

Kurssin opetusmenetelmä
Kurssilla käytän suggestopedistä opetusmenetelmää. Siihen sisältyy musiikkia, kaunista opetusmateriaalia, liikehdintää, rentoutumista ja mukavaa yhdessäoloa.

Kurssin hinta
Sopimuksen mukaan

Tutustu artikkeleihin:

Aamulehti 1.9.1997
Lapin Kansa 31.5.1997
Sydän-Hämeen lehti 27.9.95

Katso suosituksia koulutuksista

Sivut perustettu 9.9.1999
maria magdaleena