Vapauta Lapsi Itsessäsi

Maria Magdalena sydämessäni/ Nais- ja miesenergian tasapainottaminen

Rauhanpyörän rakentaminen

Esitelmät ja
Seminaarit

Suosituksia
Koulutuksista

Rauhanpyörän rakentaminen

Kurssi käsittelee Henkistä Rauhanrakentamista.

Lähettilään Pyörä/ Rauhanpyörä
Sitä kutsutaan myös seuraavilla nimillä: Viisauden ja Rakkauden pyörä, Täydellinen Tasapaino, Korkeimman Itsesi geometrinen esitys.

Pyörää on käytetty tuhansia vuosia muinaisissa Egyptin mysteeriokouluissa. Myöhemmin se otettiin käyttöön tiettyihin esoteerisiin traditioihin, erityisesti "Rakastetun Opetuslapsen Yhteisöön" (Community of the Beloved Disciple), jonka perusti Apostoli Johannes. Valon Lähettiläät olivat viimeisin ryhmä, joka käytti tätä voimallista meditaatiota ja pyörää omana aikanamme. Nyt Pyörä on kaikkien saatavilla.

Pyörä kuvaa hyvin syvällisiä asioita monella tasolla. Sitä voidaan käyttää opiskelussa henkiseen kasvuun. Uloin kehä kuvaa Mieltä, kolmio Sydäntä ja sisäympyrä Sielua. Muut osat liikkuvat, paitsi sisäympyrä pysyy paikallaan. Mieli valaistuu, Sydän herää ja Sielu ymmärtää. Liike on ulkokehältä sisäänpäin.

Ulkokehän 12 kohtaa kuvaavat henkisen rauhanrakentajan ominaisuuksia, joita opiskelija tutkii ja syventää itsessään. Ne ovat kellotaulun mukaisesti kohdasta 12 myötäpäivään seuraavat:

Rohkeus - Kärsivällisyys - Viisaus - Varmuus - Myötätunto - Ilo - Selkeys - Ymmärtäminen - Syvyys - Anteliaisuus - Runsaus - Jumalrakkaus

 

 

 

 

Tämän Rauhanpyörän opiskelu on olennainen osa koulutusta ennen rauhanpapiksi vihkimistä The Beloved Community -pappisseminaarissa.

Kurssin tavoite ja sisältö
Ensimmäisenä päivänä rakennetaan yhdessä Rauhanpyörä eli Lähettilään pyörä. Sen yhteydessä esitetään Rauhanrukousmeditaatio rukouksineen. Jaamme myös kokemuksiamme.

Toisena päivänä kerron mitä Rauhanpyörä tarkoittaa ja miten henkinen rauhanrakentaja käyttää sitä opiskelussaan. Jaamme myös kokemuksiamme.

Kurssin kesto
Kurssin kesto:  Viikonloppuna yht. 16 tuntia (suggessa 4 oppituntia yhteenmenoon on 3 täyttä tuntia), aika esim. klo 10-13 ja klo 14-17.

Kurssin opetusmenetelmä
Kurssilla käytän suggestopedistä opetusmenetalmää. Siihen sisältyy musiikkia, kaunista opetusmateriaalia, liikehdintää, rentoutumista ja mukavaa yhdessäoloa.

Kurssin hinta
Sopimuksen mukaan

Tutustu artikkeleihin:
Lapin Kansa 17.12.2007ILON HENGEN LÄHETTILÄÄN PYÖRÄ


30.12.2009 saapui kotiin Rovaniemelle the Joyous Spirit Emissary Wheel. Sen tekijä on Rakastettu Maria Magdalena Sister, Jane Shaw Stein, joka yli vuoden ahkeran työn jälkeen sai valmiiksi tämän Margielle omistetun ihanan, kankaisen Lähettilään Pyörän, joka säteilee nyt Iloaan, Valoaan ja Rauhaansa täällä pohjoisessa Margien kotipyhäkössä. Sitä käytetään myös seremonioiden yhteydessä.

I AM The Illumined Mind
I AM The Awakened Heart
I AM he Realized Soul

YES

JOYOUS SPIRIT EMISSARY WHEEL

Created with Blessings of Love, Gratitude and Peace
For Reverend Maila Maire Marketta Mylläri
Beloved Margie
2009

Manifested in Prayers and Blessings by
Jane Shaw Stein
Sunrise Meditation ArtSivut perustettu 9.9.1999
maria magdaleena