Vapauta Lapsi Itsessäsi

Maria Magdalena sydämessäni/ Nais- ja miesenergian tasapainottaminen

Rauhanpyörän rakentaminen

Esitelmät ja
Seminaarit

Suosituksia
Koulutuksista

Suosituksia

ROVALA

www.rovala.fi

TODISTUS

Pyynnöstä todistan, että Santa Claus SanctaDivina Margie’s Workshop / Marketta Mylläri
on toiminut kouluttajana seuraavilla kursseilla:

Rovaniemen kansalaisopisto
Oivallusten tie – itsetuntemuskurssi 4.10.2008 – 5.10.2008 16 tuntia

Rovala-Opisto/ Senioriteetti voimavarana –linja
Oivallusten tie – itsetuntemuskurssi 30.9.2008 – 9.12.2008 10 tuntia

Rovala-Opisto /Voimaa vuosista –hanke
Oivallusten tie - itsetuntemuskurssi 30.9.2008 – 9.12.2008 10 tuntia

Rovaniemellä 8.2.2010
Merja Ojalammi
rehtori

Suositus kurssista:

Osa kurssista oli tuttua. Uutta oli se, että kaikkea opittua ja menetelmää voi käyttää mihin tahansa, mitä haluaa opiskella.

Kurssi auttoi rohkeasti ”Nosta Kissa pöydälle”. Tanssi oli mahtavaa ja innostavaa.

Pirkko Pankinaho
kurssilainen
Senioriteetti Voimavarana –linja

Suositus kurssista:

Oivallusten tie itsensätuntemuksen kurssi Rovalan " Voimaa vuosista" kurssilla oli erinomainen. Ilman sitä kurssimme alku olisi ollut varmasti paljon jähmeämpi.

Oivallusten tie vapautti meidät, näytti tien luovuuteen. Kiitos siitä Marketta.

Sari Laitinen
kurssilainen
Voimaa vuosista - hanke

Kurssivastaava: Minna Rytövuori

Margie piti kaksi mielenkiintoista kokopäivän kurssia veljeskodilla tampereella 14.7. ja 21.7.2006.

Kurssilaiset olivat iäkkäämpiä naisia. Aiheet liikkuivat laidasta laitaan elämän myötä ja vastatuulessa. Välillä tanssahdeltiin ja peuhattiin pehmolelujen kanssa ja välillä hiljennyttiin kuuntelemaan rauharukouksia. Päivät olivat mielenkiintoisia ja kurssilaisille jäi positiivinen ja aurinkoinen olo.

 

Vera Mattila, kurssilainen:

Vapauta Kristuslapsi Itsessäsi, Oivallusten tie- Kurssi 5-6.4.2003 Jyväskylässä.

Margie is back! Pienen kurssitustaukonsa jälkeen saimme onneksemme Margien pitämään tätä suosittua kurssiaan Jyväskylään ja meillä kurssilaisilla oli hulvattoman hauskaa vapauttaessamme lasta itsessämme!

Mutta hauskuuden ja ilon lisäksi kurssilla käsiteltiin toki vakavampiakin aiheita ja uskon, että uusia kasvuprosesseja käynnistyi meissä itse kussakin.

Kaikesta näki, että Margie oli todella nähnyt vaivaa kurssin onnistumisen eteen ja aika meni kuin hujahtamalla. Tämä kurssi ei ole luennointia, vaan jokaisella aistillaan havaitsemista ja kokemista.

Suosittelen kurssia kaikille omasta henkisestä kehityksestään kiinnostuneille, jotka uskaltavat lisäksi antaa tilaisuuden sisäiselle lapselleen tulla esille mm. hauskojen harjotteiden kautta!

Laukaassa 20.4.2003 Vera Mattila + muut kurssilaiset

Tuula K, kurssilainen:

Vapauta Kristuslapsi Itsessäsi Oivallusten tie Kurssi 5-6.4.2003 Jyväskylässä

Kurssi selkeytti ja antoi varmuutta asioihin, joita olinäpohtinut jo pitkään. Sain ahaa-elämyksen ja selkeyden itsestäni.äKurssi antoi minulle hyviä eväitä jatkoa ajatellen. Nyt olen monta asiaa rikkaampi.

Tuula K. Jyväskylä 23.4.2003

 

 

Marjatta Laaksonen, kurssilainen:

Itsetuntemuskurssi "Vapauta Lapsi Itsessäsi"
Jatkokurssi 26–28.1.2001

Saimme kurssilta energialatauksen. Kurssi oli itsetuntoa vahvistava ja rentouttava. Vapautimme kätketyt tunteemme tehden tilaa uusille... Uutta kurssia odottaen

Marjatta Laaksonen
kurssin puolesta

Nokian Työväenopisto
Nokia 28.1.2001

 

Seija Flinkkilä:

Työskentelen Tampereen Yliopiston sairaalassa naistentautien poliklinikan osastonhoitajana. Olin elokuussa 1997 Turun Kesäyliopiston järjestämällä viikonloppukurssilla ”Vapauta Lapsi Itsessäsi -Oivallusten Tie”. Innostavana opastajana oli Margie.

Kurssin jälkeen halusin tuntea itseäni paremmin ja etsiä keinoja vapautuakseni muiden ihmisten kahleista. Pyysin Margie:a pitämään koulutuspäivän TAYS:n naistenklinikan henkilökunnalle keväällä 1998.

Myöhemmin häntä pyydettiin pitämään koulutustilaisuus myös fysiatrian osaston henkilökunnalle keväällä 1999.

Voin suositella Margien kurssia työpaikan ihmissuhteiden solmujen avaamiseksi ja omien voimavarojen löytämiseksi.

Tampere 30.8.1999
Seija Flinkkilä
osastonhoitaja


 

Helena Engman:

Palaute koulutukseen osallistuneilta oli erittäin positiivinen. Kurssi koettiin henkisesti uusia ajatuksia antavana. Kurssi sai osallistujat pohtimaan oman henkisen kasvun mahdollisuuksia.

Monet asiat lapsuudesta ja sen merkityksestä aikuisiässä antoivat kaikille ajattelemisen aihetta. Kurssi auttoi monia avautumaan sekä löytämään pitkäaikaisista työtovereistaan aivan uusia ulottuvuuksia.

Kurssin annilla oli hyvin yhdistävä vaikutus, yhdessä olemisen ja yhdessä tekemisen merkitys korostui entisestään. Suosittelen mielelläni ko. kurssia sekä Marketta Kivelää kouluttajana.

Tampere 17.12.1998 MERITA PANKKI OYJ
Tampere-Lielahti
Helena Engman
pankinjohtaja

 

Ritva Javanainen:

Palaute koulutuksiin osallistujilta oli erittäin hyvä. Marketta Kivelä on innostava ja empaattinen kouluttaja, jolla on kyky saada ihmiset pohtimaan omia henkisen kasvun mahdollisuuksia ja keinoja.

Koulutuksiin osallistui henkilöitä sosiaali- ja terveydenhuoltoalalta, opetusalalta sekä yritysmaailmasta. Suosittelen mielelläni Marketta Kivelää kouluttajaksi.

Kouvola 23.10.1998 KYMENLAAKSON KESÄYLIOPISTO
Ritva Javanainen
toiminnanjohtaja

 

OPISKELIJOIDEN palautetta:

”Luennoitsija paneutui asiaansa täysillä ja antoi paljon miettimisen aihetta.”
”Luento toi uutta näkökulmaa.”
”Ajatuksia antava luento.”
”Erilainen luento.”
”Ei perinteistä luennointia, itse hyvä esimerkki tunnin aiheesta, erilaista.”

Kokkola 30.11.1998 CHYDENIUS INSTITUUTTI
Tiina Sivonen
suunnittelija

 

OPISKELIJOIDEN palautetta:

— Kertakaikkiaan loistava kurssi. Kahden päivän aikana sain eväät itsetuntemukseen, itsetuntoni nousi ja opin avautumisen merkityksen. Nyt tulevaisuus näyttää paljon positiivisemmalta – kiitos opettajalle.

— Kurssi oli hyvin syvällinen, ajatuksiin pureutuva. Tutustuimme oppilaina toisiimme hyvin läheisesti. Saimme oppia sekä tavallista elämäämme, itseämme että opiskelua varten. Rekvisiitasta suurkiitos! Oli ihana katsella kauniita ja monenlaisia esineitä ja kuvia aivotyöskentelyn yhteydessä. Rentouttavaa ja rauhoittavaa!

— Näki, että opettaja oli todella paneutunut asiaan ja näki paljon vaivaa kurssin eteen.

— ”Margie Magic” on paneutunut asiaan ja on innostunut, jolloin hän on oikea ihminen kertomaan asiasta eteenpäin. Hänen valmistautumisensa rekvisiittoineen oli upeaa.

— Erilainen, pysäyttävä, virkistävä. Antaa uutta puhtia tuleviin opintovuosiin. Ajattelemisen aihetta varmasti jokaiselle kurssilaiselle. ”Opetus” oman elämän kokemuksen tulosta, havainnollista ja elävää.

... kyllä kaupallisella alalla todella tarvitaan tätä henkistä kasvumateriaaliakin. Aivan uusi ja erilainen kurssi, joka varmasti jää mieleen ja varmaan asioita tulee mietittyä jälkikäteenkin!

TAMPEREEN AMMATTIKORKEAKOULU
Kurssit -98

 

OPISKELIJOIDEN palautetta:

— Kurssi oli ”enemmän kuin kurssi”. Se antoi tosin kyllä normaaliin tapaan tietoa po. asiasta, mutta se oli enemmänkin tienviitta, polun alku, herätys po. asialle.

— Erittäin arvokas kokemus. Erittäin mielenkiintoinen, antoisa kurssi niin asiasisällöltään kuin toteutumistavaltaan. Suggestopedinen menetelmä teki kurssista elävän. Vetäjä loistava, empaattinen, loi turvallisen ilmapiirin.

TAMPEREEN TYÖVÄENOPISTO
Kurssi helmikuussa -97

Sivut perustettu 9.9.1999
maria magdaleena